10 sprø steder du må ha sex på – minst én gang i livet

Noen ganger kan man trenge noe ekstra for å hete opp sexlivet.

Alle forhold går i stå med jevne mellomrom, men da er det viktig å ikke gi opp, men heller prøve å komme med kreative og kjærlighetsfulle løsninger.

En av disse kan være å ha sex på et nytt eller uventet sted. Mange går med tanken om å kunne bli oppdaget eller fersket – og mener at den risikoen bidrar til at situasjonen blir mer spennende.

Derfor tenkte vi nå å by på 10 morsomme steder som alle burde prøve å ha sex på!

1. På jobb

Dagene på jobb er ofte de samme og miljøet er relativt usexy. Derfor kan det være bra for både sexlivet og tankene dine å ha sex på arbeidsplassen. Kanskje snike seg dit i løpet av helgen og utnytte det?

2. Sex i et basseng

Noe av det mest romantiske som finnes er å bade med noen man liker. Huden er lett tilgjengelig og det er ofte en herlig ro i luften. Så hvorfor ikke benytte anledningen til å være litt intim? Ekstra herlig med vann rundt en!

PxHere

3. Eller på en strand

Det høres kanskje klisjé ut, men å ha sex på en strand under en solnedgang – det er fantastisk. Av med bikinien, strandklærne eller badebuksa – og pass på at ingen andre er i nærheten. Det kommer du garantert aldri til å glemme!

4. Ha seg i skogen

Å rusle rundt i skogen er utrolig fredelig. Sex er ikke akkurat det første man tenker på ute i naturen, men det er kanskje nettopp derfor det kan bli noe fantastisk hvis man fra tid til annen velger å ha seg der. En koselig pause under gåturen, rett og slett.

5. Sex under en flytur

Du har vel hørt om den mytiske «10 000-metersklubben»? Å snike seg inn på toalettet på et fly og ha sex på den trange plassen som tilbys om bord har blitt litt av en milepæl for mange. Bare pass på å ikke lage for mye lyd.

Pxfuel

6. Samleie i bilen

Her er det viktig å prioritere sikkerhet, selvfølgelig. Sving inn på en øde eller liten vei, slå av bilen, sett på parkeringsbremsen – og kjør på. Det er kanskje ikke det mest behagelige, men sannsynligvis desto mer spontant og fantastisk. Kanskje det kan få en i bedre humør etter en stiv familiegjenforening?

7. Risikabel hygge på vaskerommet

Risikoen for å bli tatt gjør at mange starter litt ekstra. Bor du ikke i en bygård og har et felles vaskerom, kan du slippe fantasien løs. Kanskje det er et rom for naboene i området som du kan utnytte for litt brennende sex? Slipp løs kreativiteten!

8. Under daten – midt blant folk

Ta en romantisk kveld på restaurant eller gå på kino sammen. Avbryt daten en stund – og snik deg unna for litt sex. Kanskje finner du et bøttekott som passer, eller så er det et bad som fungerer til formålet. Gå tilbake til daten – og lat som ingenting.

PxHere

9. Ha sex ute på balkongen

Å nyte en god drink eller et godt måltid på en koselig balkong – det er helt fantastisk. Tenk da å ha det beste som finnes – altså sex – på samme sted. Utsikt, frisk luft, litt offentlig. Det kan faktisk ikke gå galt!

10. Eller på en båt

Gå ut på åpent hav, åpne en flaske vin, nyt hverandres selskap, stillheten – og avslutt det fantastiske øyeblikket med et brennende øyeblikk i hverandres nærhet. Forhåpentligvis kan du nyte de rolige, men vakre omgivelsene i mellomtiden. Det bør bli helt magisk!

Pikrepo

Ikke nøl nå, del dette tipset til vennene dine! Noen av dem kan sikkert trenge litt flere sextanker i hverdagen!