På bildet skjuler det seg 6 dyr – klarer du å finne alle på under 60 sekunder?

Når det gjelder trening og kosthold er vi nordmenn veldig gode. Vi spiser relativt sunt og vi sykler, løper, svømmer og går på ski på alle stier.

Det vi derimot er litt dårligere på, er å trene hjernen. Det stemmer, den trenger også regelmessig trening for å holde seg frisk og i form. Derfor kan det være en god idé at man bruker noen minutter om dagen på å finpusse intelligensen.

Akkurat hvordan du gjør det er ikke veldig viktig, det viktigste er å la hjernen bryne seg på litt problemløsning. Det finnes mange morsomme utfordringer på nettet hvis man ser seg litt rundt. En av dem finner vi nedenfor – klarer du den?

Uansett om man løser kryssord, sudoku, matematikk eller gamle gåter så får man litt sårt tiltrengt trening der oppe i hjernekontoret.

Fullt fokus gjelder

Etterpå føler man ofte at man tenker litt klarere, man har renset hodeskallen litt enkelt. Oppgaven nedenfor har gått mye rundt på nettet, og det er langt fra alle som lykkes med å løse den.

Utfordringen går nemlig på tid, hvilket innebærer et lite stressmoment også. Så det gjelder å virkelig konsentrere seg og tenke.

Da har du i det minste en skikkelig sjanse til å klare denne oppgaven!

Finn de skjulte dyrene

Her er dagens oppgave. Nedenfor ser vi et bilde av en skog med noen fjell i bakgrunnen.

Seks dyr gjemmer seg på bildet. Din oppgave er å finne alle.

Husk at du bare har 60 sekunder. Her er bildet.

Hvor mange dyr fant du på 60 sekunder? Nedenfor finner du svarene på hvor dyrene gjemmer seg.

Det er her dyrene gjemmer seg

Er du klar for svarene? Her på bildet nedenfor avslører vi hvor dyrene gjemmer seg.

Der har vi dem! En alligator i treet, en sommerfugl i busken, en kamel i fjellet, en kobra i sivet, en kanin i trekronen og et rådyr i det høyre treet.

Fant du dem alle? Gratulerer i så fall! Trykk nå på deleknappen for å utfordre vennene dine!