Dagens utfordring: Hvor mange siffer ser du i bildet?

Noe man aldri blir for gammel for er hjernetrim. Det er både nyttig og nødvendig å holde hjernecellene på tå hev – spesielt nå når teknologien hjelper oss med det meste.

Jeg og mine venninner hadde tidligere en bokklubb der vi utvekslet tanker og innsikter som vi hadde lest, men nå løser vi heller gåter og utfordringer av ulike slag.

Den ene gangen er det kryssord, andre ganger gåter eller så kan det være synsbedrag og illusjoner.

Å la hjernen jobbe med en utfordring kan være både gøy og spennende. Det gir et lite avbrekk fra annet stress og gjøremål i hverdagen.

Hvor mange siffer?

Jeg prøver å få barnebarna mine til å forstå dette, men de sitter bare med mobiltelefonene sine og iPads. Der kan de selvsagt more seg med veldig fine aktiviteter, men å sitte med en gåte eller utfodring tror jeg alle trenger med jevne mellomrom.

På grunn av dette så fant jeg denne gode utfordringen tidligere denne uken. Jeg trodde først jeg hadde svaret, men der tok jeg feil.

Løsningen var mye vanskeligere enn jeg hadde regnet med…

Men nå er det din tur til å prøve deg!

Det gjelder å forstå seg på en figur der man har tvinnet sammen et visst antall siffer. Spørsmålet er hvor mange det er.

Vrien, ikke sant? Ikke stress, ta den tiden du trenger!

Trenger du en ny titt?

Jeg satt i sikkert to, tre minutter og trodde jeg hadde svaret – men så enkelt var det ikke.

Hvis du finner rundt 5 stykk så kan jeg fortelle at det er flere. Ta da en ny titt på figuren.

Nedenfor kommer uansett svaret i bildet under den tenkende mannen!

Pixabay

Svaret er at det er hele 10 siffer i bildet! Se løsningene under.

Foto: APost

Fant du minst 5 siffer? Da har du gjort en god jobb. Trykk da på deleknappen slik at du kan sende en morsom utfordring videre til vennene dine!