Foto: Brightside

25% av nordmenn ser hva som er feil på dette bildet: Klarer du å finne detaljen?

Noe jeg aldri får nok av er utfordringer av ulike slag. Det er en form for avkobling, samtidig er det noe morsomt som også er bra for hjernen.

Hver gang barnebarna mine kommer på besøk, prøver jeg å få dem interessert i ting som dette. Det kan være alt fra frekke visuelle illusjoner til bildegåter eller matteoppgaver. Nå foretrekker unge mennesker å sitte med mobiltelefonene sine, men fra tid til annen lykkes jeg faktisk!

I en verden der teknologi snart vil ta seg av nøyaktig alt for oss, tror jeg det er nyttig å prøve å holde hjernen i gang med forskjellige utfordringer!

Tidligere i dag fant jeg denne bildegåten (nedenfor) på nettet. Den er ganske enkel i utforming og kan gjøres raskt, men gir samtidig en liten pause fra alt annet i hverdagen.

Etter en liten test av denne typen føler i alle fall jeg meg litt friskere i hjernen.

Noe er galt

Det er et bilde av en kontorplass. Et skrivebord med datamaskin, mus, telefon og litt annet – men noe på bildet er veldig feil. Ifølge nettstedet Brightside er det bare 1 av 4, altså 25 prosent, som ser hva som er galt.

Spørsmålet er om du kan se det?

Ja, klarer du å finne ut hva som er galt på bildet?

Hvis du vil ha en ledetråd, kan jeg avsløre at du må kunne litt engelsk for å kunne finne ut svaret!

Del gjerne utfordringen videre

Ble det lettere nå kanskje?

Ellers avslører vi nå svaret her nedenfor!

Ja, på den lille kalenderen står det at det er 31. juni (»June» på engelsk).

Som vi vet, inneholder juni bare 30 dager! Så her ble alt veldig feil!

Hadde du rett? Trykk da på dele-knappen, så kan du benytte anledningen til å sende en morsom utfordring til vennene dine!