Svært mange svarer feil: Lykkes du med å løse oppgaven med hoderegning?

Hvis det er en ting som alle mennesker har godt av, så er det hjernetrim. Du kan utfordre deg selv på forskjellige måter – fra å løse kryssord og sudoku, til å spille spill med barnebarna. Personlig liker jeg å slå opp forskjellige utfordringer på nettet.

Da får du som regel et godt utvalg. Gåter, visuelle illusjoner, minneutfordringer – ja, bare fantasien setter grenser. Derfor tenkte jeg at jeg ville invitere deg til en morsom test i dag!

Velkomsttilbud hos Betsson: Få 100% bonus!

Vi bruker matematikk i større grad enn vi kanskje tror, ​​og vi gjør alltid små utregninger i hodet. Imidlertid er de ofte av den enklere typen, en pluss en og så videre.

Frisk opp minnet ditt

Den litt vanskeligere matematikken du måtte lære på skolen har du kanskje glemt for mange år siden? Derfor er typen vi har funnet nedenfor perfekt. De gir oss sjansen til å oppdatere de gamle matteferdighetene, som tross alt er der langt bak i hodet.

Løs tallet med hoderegning

Her er et regnestykke som faktisk er ganske enkelt, men det er viktig at du holder rede på mattereglene du lærte på skolen. Hva du skal løse først og så videre. Det er nemlig avgjørende for en å lykkes med å fullføre oppgaven. Nedenfor er talen.

Husker du hvordan det ble gjort? Hvis ikke, presenterer vi svaret nedenfor.

Her er det rette svaret

Riktig svar er: 1.
Hvordan kommer vi til bare 1 da?
Det du må begynne med er å løse multiplikasjonen 1 x 2.
Så er det bare å telle rett av: 1 + 1 + 1 – 2 – 0.
Så har vi 3 – 2 igjen som selvfølgelig blir 1.

Løsningen er egentlig ganske lett å finne. Det er imidlertid helt avgjørende at du starter med å regne multiplikasjonen – og ikke alle vet at det er riktig.

Klarte du det? Trykk da på deleknappen, så kan du invitere vennene dine til en morsom utfordring i dag!