Foto: YouTube

Kvinnen er 35 uker gravid – men den fantastiske danseoppvisningen får hele nettet til å juble

Graviditet påvirker hver kvinne forskjellig. Noen kan være sengeliggende i flere uker uten muligheten til å holde et eneste måltid i magen, mens andre er mer aktive og sunne enn før graviditeten.

Det føles ofte ut som det handler om flaks, men selvfølgelig håper man at dette vil være en tid med glede, kjærlighet og noe å huske for den fremtidige moren.

Å ha en støttende og hjelpsom familie ved sin side gjør det selvfølgelig lettere! Det optimale er at man skal kunne fortsette å leve relativt uhindret selv når man venter barn.

Det ser ut til å være tilfelle for kvinnen i denne videoen (nedenfor). Hun er hele 35 uker inn i svangerskapet, men har for den saks skyld ikke sluttet å danse salsa. I stedet glir hun over gulvet i høye hæler, lekre smykker og en vakker frisyre.

Fantastisk å se på

Ifølge britiske Baby Center UK er dans en fin måte å holde seg aktiv under graviditet. Så lenge du ikke har fått, eller får, spesifikk helsehjelp, er det en glimrende måte å holde seg i form når man venter barn – både trygt og morsomt.

Kilde: Youtube

De fleste danser hjelper en med å holde seg smidig, det styrker musklene og forbedrer utholdenheten. Selvfølgelig bør man ta det forsiktig i begynnelsen, men hvis alt ser ut til å gå bra, kan man sakte men sikkert øke hastigheten og tempoet.

Det er virkelig fantastisk å se hvordan den fremtidige moren i dette klippet beveger seg – og hun skinner virkelig av glede. Jeg sitter med et bredt smil om munnen under hele denne fine oppvisningen!

Over 10 millioner mennesker har nå sett det glitrende danseshowet!

Helt fantastisk! Trykk nå på deleknappen nedenfor for å by vennene dine på et ekstra smil i dag!