Gretten mann krever at den ammende moren skal «dekke seg» – det fantastiske svaret bringer idioten ned på jorden

En debatt som har vært mye diskutert de siste årene gjelder offentlig amming. Noen mener at amming er noe man gjør bak lukkede dører og at allmennheten skal slippe å se folks mer intime kroppsdeler på offentlige steder.

Så er det den andre siden, som nok de fleste tilhører. De som synes at amming er noe av det mest naturlige som finnes og at det er helt åpenbart at ens baby skal få mat når den vil.

Da den amerikanske moren Melanie Dudley Austin var i Mexico på ferie, ble hun bedt om å dekke seg mens hun ammet – svaret hennes har nå fått hundretusenvis til å le høyt.

Det var i Cabo San Lucas i Mexico som Melanie Dudley var på ferie med sine nære og kjære, inkludert hennes fire måneder gamle baby. Akkurat som med andre babyer, var det ganske snart tid for den lille å spise.

Ble bedt om å dekke seg

Sagt og gjort, Melanie dro ned et stykke lin som dekket det ene brystet hennes og lot babyen spise. Men det ble ikke satt pris på av alle.

Snart kom en fremmed mann opp og ba henne om å dekke seg til, noe Melanie gjorde – men kanskje ikke akkurat slik mannen hadde tenkt seg.

Kilde: Facebook

«Vi satt lengst bak i restauranten»

Melanie ba da mannen sin om å gi henne noe å dekke seg med, og dro deretter dekningen over hodet.

– Jeg er alltid diskret med ammingen og vi satt bakerst i restauranten. Amming er vanskelig som det er, vi trenger ikke mange fremmede som mener og synes, sier Melanie til Yahoo.

Carol Lockwood, som kjenner Melanie, var raskt framme med telefonen sin og tok bilde av Melanie.

Hylles av tusenvis

Carol lastet opp bildet på Facebook, hvor den har gjort enorm suksess. I skrivende stund har over 100 000 personer sett bildet og ledd av Melanies geniale oppfinnelse.

Bildet roses ikke bare av andre mødre som kjenner seg igjen i hennes situasjon, men også av mange andre.

For en smart mor som virkelig brakte idioten ned på jorden!

Trykk på dele-knappen for å hylle alle mødre!