Foto: Facebook/iPanda

Vaktmesteren har ikke tid til å leke med babypandaen – men babyens kontring får hele nettet til å le høyt

Ofte når jeg har en tøff dag, prøver jeg å finne noe morsomt, eller søtt, klipp på nettet. Slike videoer kan virkelig lyse opp dagen for noen – og ofte får de en til å le.

Hvis det er noe som virkelig kan få ens ansikt til å begynne å le, er det når kosete dyr stiller med sprø situasjoner eller morsomme øyeblikk – som når de viser menneskelige egenskaper eller gjør uventede ting.

Dette fantastiske klippet (nedenfor) fra en veterinærbolig i Kina har nå fått over 200 millioner visninger – og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor!

Det er da en babypanda som bor i et inngjerdet hjem der det tas vare på dyr som har slitt ute i det ville. Her får de omsorg, blir tatt godt vare på – og er forberedt på å kunne slippes ut i det frie.

Pandaen i lekent humør

Jeg liker ikke dyrehagen i det hele tatt og det faktumet at dyr holdes i fangenskap, men dette er tross alt for en god sak og noe helt annet, etter min mening. Fra tid til annen kan besøkende komme dit og besøke de utrolige skapningene, men det er ikke først og fremst det plassen er for.

Facebook/iPanda

I dette klippet er det en vaktmester som ordner opp inne hos den lille pandaen. Pandaen er i et lekent humør, men vaktmesteren har ikke tid for øyeblikket. Han er opptatt med å rydde opp og legge fram bambus (som pandaene spiser), men den svarte og hvite søtnosen er en sta rakker.

Facebook/iPanda

Fredfulle dyr

Vaktmesteren løfter ham opp og bærer bort pandaen et stykke for å kunne jobbe i fred, men se nå på motangrepet fra det lille dyret – som for øvrig gjentas flere ganger! Det er så søtt at jeg blir helt varm i hjertet og det er tydelig at den kosete bamsen elsker omsorgspersonen hans!

At pandaer er vennlige og fredfulle dyr virker unektelig til å være sant!

#MoodBooster–Nanny, play with me, no working!–Baby, just a minute.–hmmm, I will stop you with my cuteness!

Posted by iPanda on Wednesday, February 22, 2017

Jeg synes dette klippet var utrolig koselig! Pandaen er jo makeløst søt, ikke sant? Trykk på dele-knappen hvis du er enig, slik at vennene også kan se dette!