Nå kommer gigantisk «sko-seng» til alle tøffeltyggende hunder – og hele internett elsker den fullstendig

De fleste av oss som har hund har på et eller annet tidspunkt sett dem med sokker eller tøfler.

Noen hundeeiere aksepterer ikke at hundene prøver å bite i fottøyet deres, mens andre klarer ikke å si nei til de uskyldige blanke øynene.

En av grunnene til at hunder liker å bite og tygge på sokker og sko, skyldes at de lukter sterkt av eierne.

Hunder synes alltid det er fristende å tygge på sko og sokker, så det burde finnes en måte å få løst dette problemet på. Finnes det noe som kanskje kan gis til jul? Denne nye «hundesengen» kommer i alle fall, med all sannsynlighet, til å gjøre det enklere for hunden din å holde seg unna skoene dine.

Foto: Amazon

Det er bedriften Sasquatch Pet Beds som har kommet med den briljante oppfinnelsen. Stoffet inne i den store tøffelen skal vøre enkel å rengjøre, står det på nettsiden.

Man kan kjøpe sengen på amazon.com og den finnes i forskjellige farger. Noen av sengene er så små at katter også får plass i dem.

Det er ikke særlig dyrt å kjøpe de nye sko-sengene, da prisen på de forskjellige sengene ligger på rundt 500 norske kroner.

Ifølge nettstedet Unilad så er selger skoene veldig bra og har vist seg å være en suksess.

Hunden din kommer nok til å bli veldig glad for å få en slik seng i gave.

Jeg kommer garantert til å skaffe en sånn til min hund! Sengen virker jo både herlig og fin. Trykk nå på dele-knappen for å spre denne viktige nyheten videre til dine venner, eller tag en hundeeier som burde kjøpe denne her!