Arrogant eier nekter å plukke opp når hunden bæsjer – da tar jenta fram kameraet og får skikkelig hevn

Mennesker med husdyr har et eget ansvar for sine små firbente venner. Det er ikke mange ting som er mindre irriterende enn personer som ikke klarer å ta ansvar for dyrene.

Det gjelder for eksempel å plukke opp bæsjen etter hunden sin. Det er dessverre mange som ikke gjør dette, noe som er veldig slurvete.

Å tråkke i hundebæsj er ekkelt og noe man virkelig prøver å unngå – og det kommer man til å slippe mest sannsynlig, om alle hundeeiere plukker opp avføringen til hunden sin.

I dette klippet, som er sett av over 1,3 millioner, er den en arrogant kvinne som totalnekter å å plukke opp hunden hennes avføring.

Youtube

De blir ikke enige og kvinnen i bilen responderer med gester og hever stemmen betraktelig. Hun nekter å ta ansvar for hunden sin, men det skal hun få angre på.

Hevnaksjonen fra kvinnen som filmer er ganske røff, men hun lar virkelig kvinnen i bilen smake sin egen medisin. Jeg klarer ikke å la være å le, når jeg ser hva som skjer.

Se selv nedenfor her:

Jeg synes kvinnen i bilen fikk som fortjent! Forhåpentligvis lærte hun seg en lekse. Trykk på dele-knappen om du er enig.