Kilde: Imgur

Bildeliste: 10 reklamer som ble helt feil når bildøren åpnes

Nesten alle selskaper annonserer på en eller annen måte. Det kan handle om å prøve å bli sett på nettet, gjennom plakater i byen eller i ulike aviser. Mange selskaper velger også å ha navn, nummer og annen viktig informasjon på kjøretøyene deres.

Når det gjelder markedsføring, er det alltid best å være forsiktig. Man ønsker ikke å formidle et pinlig eller feil bilde av selskapet. Så det er viktig å holde oversikt over situasjonen når meldinger og reklame vises.

Men som med alt annet i verden, kan det noen ganger bli litt feil. Derfor har vi her samlet 10 herlige eksempler på når det gikk virkelig galt i forbindelse med at en bildør ble åpnet.

Meldingen ble rett og slett ikke slik selskapet opprinnelig hadde ment. Jeg skal være ærlig og si at jeg lo godt av disse!

1. Nei, selskapet heter ikke Penis…

Kilde: Imgur

2. Dette hørtes veldig mistenkelig ut – fordi nei, de holder ikke på med proktologi…

3. «Øv på mordene dine…»

Kilde: Reddit

4. «Kort sagt – vi suger!»

Kilde: Boredpanda

5. Alle vet kanskje ikke hva «fisting» er, men som du vet … ja, du forstår sannsynligvis man skal være en skikkelig våghals for å gå inn i den bilen.

Kilde: Reddit

6. Pornoturister…

Kilde: Boredpanda

7. Mike er hard…

Kilde: Reddit

8. Rumpelegene – vi fikser dine … ruter.

Kilde: Reddit

9. Oi da…

Kilde: Reddit

10. Haha! Nei, dette er ikke den kommunistkirken…

Kilde: Boredpanda

Hvilken var din favoritt blant disse bildene? Ikke vær sjenert nå, trykk på dele-knappen hvis du trakk på smilebåndet, så kan du by vennene dine på noen morsomme bilder!